2011. október 6., csütörtök

Dekorgumi figurák gyerekszobába

Niki vagyok, 23 éves.Nagyon szeretek kreatív dolgokat készíteni.
Jelenleg itthon vagyok 3 éves kisfiammal.


Szerettem volna kisfiamnak egy olyan szobát csinálni ahol számomra kedves figurák jelentek volna meg ,hiszen még neki nem volt kedvenc figurája.
Nézegettem a írószerekbe és egyéb boltokba ezeket a figurákat és 1db A4-es méretűt több mint 1000Ft-ért adtak.
Ezért úgy döntöttem,hogy utána nézek hogy is kell ezeket csinálni hátha menne nekem is.

Napokat töltöttem internet előtt, rengeteg oldalt néztem meg ahol írnak ezeknek a figurák készítéséről és több elkészített figurát is megnéztem hogy miként is kell szétvágni, össze illeszteni őket.
2011. októberében készítettem el az első figurát ami egy Donald kacsa volt.3 órán keresztül küszködtem vele mire kész lett. Hát nem lett a legjobb és újra elkezdem nézegetni az oldalakat,hogy vajon az én figurám miért nem olyan mit amiket láttam.
Több technikával is próbálkoztam, először az egymás tetejére rakosgattam a dekorgumikat majd megpróbáltam úgy hogy egy fekete alapra ragasztottam az adott figura darabjait.
Nekem a második vált be. Sokkal jobban tetszett hogy egy síkban vannak a darabok és még kapott egy kiemelő szegélyt is.
Egyre több figurát készítettem el így az elkészítési idő is csökkent.
6-7 hónap készítés után a nehezebb figurák elkészítési ideje 0,5-1órára csökkent a könnyebbek pedig max.0,5 órára. Persze ezeket a figurákat akkor csináltam mikor este a kisfiamat lefektettem és utána álltam neki a készítésbe.
Sajnos az élet nem hagyta hogy a Dávidnak külön szobát készítsünk mert csőtörésünk lett és az egész fürdőszobát újra kellett csinálni és így nem tudtuk a gyerekszobát is megcsinálni.
Ekkor a férjem,szüleim,családtagjaim és barátaim felhozták a témát , hogy miért nem próbálom őket csinálni egy kis jövedelem kiegészítésként.

Nagyon örülök neki hogy egy fél év alatt ide sikerült eljutnom a semmiből mert ezt senki nem tanította vagy mutatta nekem. DE aminek még jobban örülök azaz amikor írják hogy mennyire tetszik a figuráim és hogy más gyereket szobáját is színesebbé tehettem az általam készített figurákkal.:D

Hát ez az én kis történetem:)

Nálam megrendelheted a kedvenc mesefigurádat, állatodat, virágokat, ajtóra névtáblát, stb. kedvező áron!!!!

1989nikolett1127@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése